Присъствието на украинския президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист,

...
Присъствието на украинския президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист,
Коментари Харесай

Макрон се срещна със Зеленски в кулоарите на срещата на върха на Г-7

Присъствието на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога на срещата на върха на Г-7 в Хирошима може да промени нещата за Украйна, съобщи президентът на Франция по време на негова двустранна среща със Зеленски в коридорите на форума на върха на Голямата седморка, съобщи Франс прес.

" Това е неповторим мотив за господин Зеленски да поддържа връзка със съдружниците си от Г-7, само че също и да пледира идеята на Украйна против съветската инвазия пред водачите на страните от южната част на света, които са поканени на срещата на върха ", акцентира Макрон. " Мисля, че това може да промени обстановката ", добави френският държавен глава. 

В срещата на върха в Хирошима на Голямата седморка са поканени и водачите на Бразилия, Австралия, Индонезия, Индия, Островите Кук, Коморските острови и Южна Корея,  припомня Асошиейтед прес.

Последната среща на Макрон със Зеленски беше напълно неотдавна, на 14 май, когато украинският водач посети Франция като част от европейската му обиколка, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР